+32 (0)2 352 07 80
info@medisquare.be
35 ans d’expertise dans le secteur médical et pharmaceutique

De ogen, de spiegel van de ziel by Catherine Le Clercq

Ogen waren nog nooit zo belangrijk als vandaag.

“Passie is een motiverend verlangen dat maakt dat je het voortouw neemt, ondanks de stormen die eigen zijn aan het leven”

Ogen waren nog nooit zo belangrijk als vandaag. De neusmondmaskers maken dat alleen de ogen, de spiegel van de ziel, zichtbaar zijn. Maar in die ogen kunnen we wel gevoelens zien; pijn, vreugde, verdriet, en nog veel meer emoties. In het universum van Catherine Le Clercq gaan we verder, en brengen onze ogen ons naar andere oorden Een vliegticket is niet nodig, de intrigerende en esthetische compositie van haar subtiel gekleurde ontwerpen is genoeg om ons te doen reizen. Onze blik alleen transporten ons om deze verre oorden en, oog om oog, brengt ons in de intimiteit van het onderwerp, man, vrouw of kind doordrenkt met zijn culturele verschillen en zijn diepste menselijkheid. Het werk van deze kunstenaar, graficus en fotograaf zal u niet onberoerd laten, zoveel is zeker. We kunnen vandaag alleen maar spijt hebben dat we haar werken niet hebben kunnen bewonderen tijdens een van haar vele tentoonstellingen, maar gelukkig weerspiegelen de illustraties op haar website perfect de emotionele kracht van haar creaties. Een uitnodiging om naar het land van een kunstenaar te reizen.


Ontdek de kunstenaar

In maart in deArt Wood Story, Waterloosesteenweg 492 in 1050 Brussel.
van dinsdag tot zaterdag, van 11 tot 18u30 uur.

Op Afspraak:

0475/22 81 82

c.leclercq064@gmail.com

www.catherineleclercq.net

De tekeningen Pieces of Peace werden gemaakt op papier van de Journal La Paix van 1830.

Formaat: 50/70 cm.