+32 (0)2 352 07 80
info@medisquare.be
35 ans d’expertise dans le secteur médical et pharmaceutique

Contact

L’Ardenne Autrement
Hives, 23
6980 Laroche-en-Ardenne

T : +32 (0)0475 83 88 26

info@ardenneautrement.com
www.ardenneautrement.com

L’Ardenne Autrement

De kunst van de gastvrijheid ten top

Nieuwe voorzitter Mastercooks

Op de hoogten van Laroche-en-Ardenne heeft Benoît Bourivain zich gevestigd in een even ongewone als aantrekkelijke plek. Een soort ‘alles in één’-adres voor levensgenieters bedacht door Benoît, zijn dochter Virginie en zijn schoonzoon Serge.

‘L’Ardenne Autrement’ is een mooi familieverhaal voor een al even
mooi nieuw Ardens adres dat het licht zag in de zomer van 2020. Hier worden, dankzij de gecombineerde talenten, alle zintuigen verwend.
Een huis met eigentijdse architectuur, chambres en table d'hôtes, een wellnessruimte, een wondermooie tuin, sauna, jacuzzi en uitzicht op het omliggende landschap, alles is aanwezig voor de levensgenieter en voor iedereen die op zoek is naar rust en een mooi kader.

« We wilden van deze plek een cocon maken; eigentijds, esthetisch en comfortabel in elk opzicht. Een multifunctionele plek, gastvrij en anders dan wat gebruikelijk is; een plek, ver weg van de drukte en het hectische tempo van alledag », zo zegt Meesterkok Bourivain,

de Waalse Ondervoorzitter van de Vereniging Mastercooks of Belgium.

L’Ardenne Autrement is ok een topadres voor fijnproevers. Een gastronomisch menu op vrijdagavond, regionale gerechten op de andere avonden, en een geweldig Ardens ontbijt. Voeg daar nog de bijzondere aandacht aan toe die Benoît Bourivain besteedt aan het uitkiezen van lokale, artisanale producten en alle elementen zijn present om van
uw verblijf een unieke ervaring te maken. Het is duidelijk, de familie Bourivain beheert de kunst van de moderne gastvrijheid tot in de vingertippen!

Tekst: Joëlle Rochette