35 JAAR EXPERTISE IN DE MEDISCHE EN FARMACEUTISCHE SECTOR
Kunst is overal voor mensen die kunst weten te waarderen. 

Onze Tempo Gallery-rubriek maakt er een punt van eer van om werk voor te stellen van een buitengewone kunstenaar of vakman of -vrouw in disciplines zo divers als fotografie, beeldhouwkunst, schilderkunst, juwelen, architectuur en gastronomie. … 

Zoveel domeinen en werken die ook de cover van Tempo Medical illustreerden, een tijdschrift dat goed bekend is bij gezondheidswerkers, meer dan 40.000, die ons al meer dan 35 jaar lezen…
Meer weten
Genieten van lekker eten is geen zonde, integendeel!

Daarom vindt u in de rubriek ‘Tempo Gastronomy’ elke maand een portret van een van de vele kwaliteitsrestaurants die België rijk is.

Van traditionele gastronomische restaurants tot slow food en vegetarische restaurants, onze journalist reist door het land om specialisten in de smaak te ontmoeten, van gerenommeerde chefs tot en met nieuwe talenten. 
Meer weten

Congres AGENDA

IN de actualiteit

Zie meer
Dé referentie van de medische maandbladen

Tempo Medical bestaat al 35 jaar en is meer dan ooit de referentie als medisch maandmagazine in België, de bron bij uitstek voor wetenschappelijk diepgaande en nauwkeurige informatie met zoveel mogelijk bijdragen van Belgische specialisten en opinion leaders.
De ideale aanvulling op Tempo Medical

Tempo Digest, gedrukt op tabloidformaat gaat in op de congres- en de medische actualiteit. Naast het Wellness katern en op de best-of van Tempo Today.
tempo digitaal
De medische media heruitgevonden

Het eerste digitaal medisch magazine in België; medische actualiteit in interactieve vorm met video-interviews, enquêtes, medische beeldvorming, geluid en natuurlijk ook tekst.
Tempo Today en wekelijkse best-of Tempo Weekend

De dagelijkse medische actualiteit voor Belgische artsen en apothekers. In real time op smartphone, tablet en pc om niets te moeten missen van de actualiteit.
Congressen alsof u er zelf bij was?

Dé site bij uitstek voor de beste momenten van Belgische en internationale medische congressen. U hoeft maar aan te klikken om te kunnen kijken naar exclusieve interviews met sprekers en nieuws over de meest interessante sessies.
Powered by
MEDISQUARE NV

Adres: G. Demeylaan, 57 - 1160 Oudergem
Tel: +32 (0)2 352 07 80
Mail: info@medisquare.be
Btw: BE0889282241
WIE ZIJN WE?

Uitgevers- en communicatiebedrijf sedert 1982
Gespecialiseerd in de medische en farmaceutische sector
chevron-downarrow-up