35 JAAR EXPERTISE IN DE MEDISCHE EN FARMACEUTISCHE SECTOR

Het zijn mijn handen die beslissen, niet ik by Nadia Delange

Eerst als autodidact en nu al tien jaar beoefent Nadia schilder- en beeldhouwkunst. Er is niet één kunst die ze verkiest boven de andere, ze ‘gebruikt’ ze al naargelang haar gemoedstoestand.

Haar schilderijen zijn instinctief en impulsief, Nadia verwerkt haar gevoelens door lagen en materialen.

Alles kan! Van zand tot steenpoeder via pigmenten en natuurlijk ook verf.

“ Je weet nooit echt hoe een werk gaat drogen, hoe het eruit gaat zien. En soms worden we met iets geconfronteerd en moeten we ermee omgaan, net zoals dat het geval is in het leven ”.

Het resultaat is niet altijd het doel op zich maar vaak een verrassing.

Haar sculpturen getuigen van finesse en een behoefte aan zachtheid. Nadia maakt gebruik van Powertex, een puur Belgisch product dat aanvankelijk werd gebruikt als weefselverharder. Toen ze het ontdekte ging ze er mee aan de slag in haar atelier. 

Vooral voor volwassenen en soms voor gezinnen, is ze een ‘anim-artiest’ die in de ogen van de deelnemers zoekt naar een sprankje trots. Nadia koestert dit gevoel om een ander iets te bieden, een klein en toch zo belangrijk gebaar. “Uiteindelijk heeft iedereen een beetje erkenning nodig”, zegt ze met een glimlach.

Nadia is een van die atypische en authentieke mensen die zichzelf niet als kunstenaar beschouwen, maar die liever delen dan over zichzelf te praten…  

Tekst: Lauranne Gonzalez Garcia


“Uiteindelijk heeft iedereen een beetje erkenning nodig”

Waar ?   

Van 6 tot 28 november 2021,
op het Kunstenaarsparcours
Tourinnes-La-Grosse:
https://tourinnes.be/parcours-dartistes/

Op zondag 5, 12 en 19 december 2021,
rue des Bergères 19, 1631 Rosières

Op Facebook:
https://www.facebook.com/nadia.delange.56

Email: nadia.delange@hotmail.com

Tel: +32 477 53 36 64

Website:   

https://www.nadiadelangeartiste.com/
https://www.crea-zen.be/

Dé referentie van de medische maandbladen

Tempo Medical bestaat al 35 jaar en is meer dan ooit de referentie als medisch maandmagazine in België, de bron bij uitstek voor wetenschappelijk diepgaande en nauwkeurige informatie met zoveel mogelijk bijdragen van Belgische specialisten en opinion leaders.
De ideale aanvulling op Tempo Medical

Tempo Digest, gedrukt op tabloidformaat gaat in op de congres- en de medische actualiteit. Naast het Wellness katern en op de best-of van Tempo Today.
tempo digitaal
De medische media heruitgevonden

Het eerste digitaal medisch magazine in België; medische actualiteit in interactieve vorm met video-interviews, enquêtes, medische beeldvorming, geluid en natuurlijk ook tekst.
Tempo Today en wekelijkse best-of Tempo Weekend

De dagelijkse medische actualiteit voor Belgische artsen en apothekers. In real time op smartphone, tablet en pc om niets te moeten missen van de actualiteit.
Congressen alsof u er zelf bij was?

Dé site bij uitstek voor de beste momenten van Belgische en internationale medische congressen. U hoeft maar aan te klikken om te kunnen kijken naar exclusieve interviews met sprekers en nieuws over de meest interessante sessies.
Powered by
MEDISQUARE NV

Adres: G. Demeylaan, 57 - 1160 Oudergem
Tel: +32 (0)2 352 07 80
Mail: info@medisquare.be
Btw: BE0889282241
WIE ZIJN WE?

Uitgevers- en communicatiebedrijf sedert 1982
Gespecialiseerd in de medische en farmaceutische sector
chevron-downarrow-up