35 JAAR EXPERTISE IN DE MEDISCHE EN FARMACEUTISCHE SECTOR

De ogen, de spiegel van de ziel by Catherine Le Clercq

Ogen waren nog nooit zo belangrijk als vandaag.

“Passie is een motiverend verlangen dat maakt dat je het voortouw neemt, ondanks de stormen die eigen zijn aan het leven”

Ogen waren nog nooit zo belangrijk als vandaag. De neusmondmaskers maken dat alleen de ogen, de spiegel van de ziel, zichtbaar zijn. Maar in die ogen kunnen we wel gevoelens zien; pijn, vreugde, verdriet, en nog veel meer emoties. In het universum van Catherine Le Clercq gaan we verder, en brengen onze ogen ons naar andere oorden Een vliegticket is niet nodig, de intrigerende en esthetische compositie van haar subtiel gekleurde ontwerpen is genoeg om ons te doen reizen. Onze blik alleen transporten ons om deze verre oorden en, oog om oog, brengt ons in de intimiteit van het onderwerp, man, vrouw of kind doordrenkt met zijn culturele verschillen en zijn diepste menselijkheid. Het werk van deze kunstenaar, graficus en fotograaf zal u niet onberoerd laten, zoveel is zeker. We kunnen vandaag alleen maar spijt hebben dat we haar werken niet hebben kunnen bewonderen tijdens een van haar vele tentoonstellingen, maar gelukkig weerspiegelen de illustraties op haar website perfect de emotionele kracht van haar creaties. Een uitnodiging om naar het land van een kunstenaar te reizen.


Ontdek de kunstenaar

In maart in deArt Wood Story, Waterloosesteenweg 492 in 1050 Brussel.
van dinsdag tot zaterdag, van 11 tot 18u30 uur.

Op Afspraak:

0475/22 81 82

c.leclercq064@gmail.com

www.catherineleclercq.net

De tekeningen Pieces of Peace werden gemaakt op papier van de Journal La Paix van 1830.

Formaat: 50/70 cm.

Dé referentie van de medische maandbladen

Tempo Medical bestaat al 35 jaar en is meer dan ooit de referentie als medisch maandmagazine in België, de bron bij uitstek voor wetenschappelijk diepgaande en nauwkeurige informatie met zoveel mogelijk bijdragen van Belgische specialisten en opinion leaders.
De ideale aanvulling op Tempo Medical

Tempo Digest, gedrukt op tabloidformaat gaat in op de congres- en de medische actualiteit. Naast het Wellness katern en op de best-of van Tempo Today.
tempo digitaal
De medische media heruitgevonden

Het eerste digitaal medisch magazine in België; medische actualiteit in interactieve vorm met video-interviews, enquêtes, medische beeldvorming, geluid en natuurlijk ook tekst.
Tempo Today en wekelijkse best-of Tempo Weekend

De dagelijkse medische actualiteit voor Belgische artsen en apothekers. In real time op smartphone, tablet en pc om niets te moeten missen van de actualiteit.
Congressen alsof u er zelf bij was?

Dé site bij uitstek voor de beste momenten van Belgische en internationale medische congressen. U hoeft maar aan te klikken om te kunnen kijken naar exclusieve interviews met sprekers en nieuws over de meest interessante sessies.
Powered by
MEDISQUARE NV

Adres: G. Demeylaan, 57 - 1160 Oudergem
Tel: +32 (0)2 352 07 80
Mail: info@medisquare.be
Btw: BE0889282241
WIE ZIJN WE?

Uitgevers- en communicatiebedrijf sedert 1982
Gespecialiseerd in de medische en farmaceutische sector
chevron-downarrow-up