35 JAAR EXPERTISE IN DE MEDISCHE EN FARMACEUTISCHE SECTOR

Een Belgische ontwerper en haar merk by Valbona Leather

Een vrouw wiens ambitie geen grenzen kent...

Valbona, oorspronkelijk afkomstig uit Albanië, wilde al op jonge leeftijd modeontwerpster worden. Het zal dertig jaar duren om haar droom waar te maken.

Nadat ze bijna een burn-out kreeg, besloot ze om haar leven om te gooien. In 2016 verliet ze een droombaan bij een multinational in Brussel, nam ze een sabbatjaar om dat ‘iets’ te vinden dat ze diep van binnen miste. Terwijl ze door de straten van Barcelona liep, zag ze een bord dat haar naar haar mentor, Pedro, leidde.  Ze leert een paar zinnen Spaans en gaat aankloppen bij Pedro: “Hallo, mijn naam is Valbona, ik heb een droom.” Pedro glimlachte en het werd een begin van een mooie vriendschap.

Zo werd het merk Valbona Leather geboren. De ontwerpster draagt haar eerste collectie op aan de mensen die in haar project geloofden en het steunden, waaronder haar zus Blerta die in 2017 mee in het avontuur stapte. De twee zussen hebben veel nagedacht over hun ontwerpen die niet alleen elegant zijn, maar ook praktisch en compatibel met onze huidige levensstijl. 

Valbona Leather werkt er hard aan om de manier waarop hoogwaardige handtassen doorgaans worden geproduceerd te veranderen. Beginnend met het aankopen van materialen van ethische producenten en het ontwerpen van duurzame handtassen en accessoires. Valbona streeft naar zero waste om afval in elke fase van het productieproces. 

Zo slaagde Valbona erin om kunst en technologie te combineren om tassen en accessoires te creëren die tijdloos, duurzaam en geen massaproduct zijn, tot grote vreugde van elke klant.  


Ontdek de artiest

www.valbonaleather.com

hello@valbonaleather.com

https://www.facebook.com/VALBONAleather

Alle creaties van Valbona zijn gemaakt in Boedapest.

Dé referentie van de medische maandbladen

Tempo Medical bestaat al 35 jaar en is meer dan ooit de referentie als medisch maandmagazine in België, de bron bij uitstek voor wetenschappelijk diepgaande en nauwkeurige informatie met zoveel mogelijk bijdragen van Belgische specialisten en opinion leaders.
De ideale aanvulling op Tempo Medical

Tempo Digest, gedrukt op tabloidformaat gaat in op de congres- en de medische actualiteit. Naast het Wellness katern en op de best-of van Tempo Today.
tempo digitaal
De medische media heruitgevonden

Het eerste digitaal medisch magazine in België; medische actualiteit in interactieve vorm met video-interviews, enquêtes, medische beeldvorming, geluid en natuurlijk ook tekst.
Tempo Today en wekelijkse best-of Tempo Weekend

De dagelijkse medische actualiteit voor Belgische artsen en apothekers. In real time op smartphone, tablet en pc om niets te moeten missen van de actualiteit.
Congressen alsof u er zelf bij was?

Dé site bij uitstek voor de beste momenten van Belgische en internationale medische congressen. U hoeft maar aan te klikken om te kunnen kijken naar exclusieve interviews met sprekers en nieuws over de meest interessante sessies.
Powered by
MEDISQUARE NV

Adres: G. Demeylaan, 57 - 1160 Oudergem
Tel: +32 (0)2 352 07 80
Mail: info@medisquare.be
Btw: BE0889282241
WIE ZIJN WE?

Uitgevers- en communicatiebedrijf sedert 1982
Gespecialiseerd in de medische en farmaceutische sector
chevron-downarrow-up