35 JAAR EXPERTISE IN DE MEDISCHE EN FARMACEUTISCHE SECTOR

Een perfect pak... by Harry Mariette

Een perfect pak...

Harry Mariette is een man die elegantie uitstraalt. Bij hem geen slobberige kragen, geen te lange of te korte mouwen, geen slecht zittende langebroeken, maar wel maatwerk, smaak en stijl

Als gepassioneerd vakman maakte Mariette van het kleermakersvak een zoektocht naar de elegantie om het maatwerk te versterken. Voor zowel vrouwen als mannen ontwerpt hij pakken die de vormen respecteren en flatteren én die flexibel en comfortabel zijn. Zelf heeft hij de gestalte van de atleet, wat hij overigens is* Harry Mariette toont een oprechte gevoeligheid voor schoonheid en verfijning. Hij luistert aandachtig naar uw behoeften en weet uw gewoonten, uw verlangens en uw voorkeuren te identificeren. Zijn perfectionisme en dat van zijn team stellen u in staat om na een paar weken een formeel of minder formeel pak aan te trekken dat kwaliteit, prestige en elegantie combineert en in elk opzicht bij uw persoonlijkheid past. Om alles te weten te komen over
zijn diensten kunt u een bezoek brengen aan de website van deze Brusselse kleermaker die het, zoals u zult zien, niet aan materiaal ontbreekt! www.letailleur.be 


Ontdek de artiest

Harry Mariette

+32 475 53 23 10

harry@letailleur.be

Tenboschstraat 88

1050 Elsene - België

www.letailleur.be
https://www.facebook.com/letailleur.be

Dé referentie van de medische maandbladen

Tempo Medical bestaat al 35 jaar en is meer dan ooit de referentie als medisch maandmagazine in België, de bron bij uitstek voor wetenschappelijk diepgaande en nauwkeurige informatie met zoveel mogelijk bijdragen van Belgische specialisten en opinion leaders.
De ideale aanvulling op Tempo Medical

Tempo Digest, gedrukt op tabloidformaat gaat in op de congres- en de medische actualiteit. Naast het Wellness katern en op de best-of van Tempo Today.
tempo digitaal
De medische media heruitgevonden

Het eerste digitaal medisch magazine in België; medische actualiteit in interactieve vorm met video-interviews, enquêtes, medische beeldvorming, geluid en natuurlijk ook tekst.
Tempo Today en wekelijkse best-of Tempo Weekend

De dagelijkse medische actualiteit voor Belgische artsen en apothekers. In real time op smartphone, tablet en pc om niets te moeten missen van de actualiteit.
Congressen alsof u er zelf bij was?

Dé site bij uitstek voor de beste momenten van Belgische en internationale medische congressen. U hoeft maar aan te klikken om te kunnen kijken naar exclusieve interviews met sprekers en nieuws over de meest interessante sessies.
Powered by
MEDISQUARE NV

Adres: G. Demeylaan, 57 - 1160 Oudergem
Tel: +32 (0)2 352 07 80
Mail: info@medisquare.be
Btw: BE0889282241
WIE ZIJN WE?

Uitgevers- en communicatiebedrijf sedert 1982
Gespecialiseerd in de medische en farmaceutische sector
chevron-downarrow-up