35 JAAR EXPERTISE IN DE MEDISCHE EN FARMACEUTISCHE SECTOR

Ik wil gevoelens vereeuwigen by Cédric Brion

Ik wil gevoelens vereeuwigen

De kunstenaar-fotograaf uit Mons Cédric Brion geeft tekst en uitleg over zijn parcours en zijn banden met beelden. 

Tekst: Lauranne Gonzalez Garcia

De beeldende kunst heeft hem altijd gefascineerd. Eerst op 18-jarige leeftijd, in het donker van zijn slaapkamer met een filmcamera, tot op vandaag nu de professionele fotografie nog nauwelijks geheimen voor hem heeft.

Brion waagt zich aan verschillende technieken. Van landschappen tot portretten en ensceneringen, zijn stijl en talent maken hem tot een bijzondere fotograaf en zijn werk weerspiegelt een creatieve en discrete persoonlijkheid. Als fotograaf goochelt hij met licht en schaduw om zijn foto’s helemaal tot hun recht te laten komen.

Op zijn reizen in landen zoals de Verenigde Staten, Noorwegen en zelfs IJsland, begreep hij zijn voorliefde voor een sterke, soms zelfs vijandige natuur.

Hij zag de aantrekkingskracht van verhalen en legendes. Via zijn foto’s probeert de fotograaf deze inspiratiebron te vertalen zodat iedereen de kans krijgt om weg te dromen. 

In zijn werk zien we knipoogjes naar de fotografen die hij bewondert: David Lachapelle, H.R Giger, Max Rive en vele anderen.

Cédric Brion werd ook door zijn collega’s beloond met verschillende prijzen; hij was onder meer finalist in de grootste fotowedstrijd van Photo Magazine 2013 en onlangs won hij een bronzen medaille op de 2021 Pano Awards voor zijn foto ‘De metro’.

Of u nu wel of niet voorbereid bent op zijn ongelooflijke snapshots, u zult zich graag laten meeslepen in de werelden die Cédric Brion ons biedt en in zijn grenzeloze verbeeldingskracht.


“Uit de duisternis van de ziel kan een overweldigende helderheid komen.”

Dé referentie van de medische maandbladen

Tempo Medical bestaat al 35 jaar en is meer dan ooit de referentie als medisch maandmagazine in België, de bron bij uitstek voor wetenschappelijk diepgaande en nauwkeurige informatie met zoveel mogelijk bijdragen van Belgische specialisten en opinion leaders.
De ideale aanvulling op Tempo Medical

Tempo Digest, gedrukt op tabloidformaat gaat in op de congres- en de medische actualiteit. Naast het Wellness katern en op de best-of van Tempo Today.
tempo digitaal
De medische media heruitgevonden

Het eerste digitaal medisch magazine in België; medische actualiteit in interactieve vorm met video-interviews, enquêtes, medische beeldvorming, geluid en natuurlijk ook tekst.
Tempo Today en wekelijkse best-of Tempo Weekend

De dagelijkse medische actualiteit voor Belgische artsen en apothekers. In real time op smartphone, tablet en pc om niets te moeten missen van de actualiteit.
Congressen alsof u er zelf bij was?

Dé site bij uitstek voor de beste momenten van Belgische en internationale medische congressen. U hoeft maar aan te klikken om te kunnen kijken naar exclusieve interviews met sprekers en nieuws over de meest interessante sessies.
Powered by
MEDISQUARE NV

Adres: G. Demeylaan, 57 - 1160 Oudergem
Tel: +32 (0)2 352 07 80
Mail: info@medisquare.be
Btw: BE0889282241
WIE ZIJN WE?

Uitgevers- en communicatiebedrijf sedert 1982
Gespecialiseerd in de medische en farmaceutische sector
chevron-downarrow-up