35 JAAR EXPERTISE IN DE MEDISCHE EN FARMACEUTISCHE SECTOR

« Kunst is mooi wanneer handen, hoofd en hart samenwerken » by Tiline Courcelles

Kunst is mooi wanneer handen, hoofd en hart samenwerken

« Ik wou dat er in mijn kunst een klein stukje hemel voor iedereen was » 

Tiline werd geboren in Brussel  en bleek al heel vroeg een kunstenaar in hart en nieren te zijn. Eerst door te tekenen, daarna dankzij interieurarchitectuur. Met haar constante behoefte aan schoonheid, evolueerde ze van kunst en mode, naar canvas. Met penselen verbeeldt ze met grote intensiteit en intuïtie haar emoties. Vaak begeleid door klassieke muziek plaatst ze een stilstaand beeld op doek met levende fantasie. 

« Ik wou dat er in mijn kunst een klein stukje hemel voor iedereen was » zo zegt ze. Haar werken hebben geen naam of titel en bieden zo volledige toeschouwers alle vrijheid bij het interpreteren. Volgens Tiline zitten er schilderijen in haar schilderijen, zodat elke nieuwe blik een ander verhaal kan vertellen… In deze rare tijden waarin kunst meer moeite heeft om zijn plaats te vinden, stelt Tiline haar werk creatief tentoon om de kleuren en emoties over te brengen naar het publiek. Schilderen is haar mooiste taal en doeltreffendste communicatie. “Kunst is mooi wanneer handen, hoofd en hart samenwerken”, zo vat ze het samen.

Tekst : Lauranne Gonzalez Garcia


Ontdek de artiest

Kunstenaarsparcours Ukkel-Linkebeek

29 en 30 mei 2021 van 14 tot 19 uur

5 en 6 juni 2021 van 14 tot 19 uur

Brouwerijstraat 43 1630 Linkebeek.

Kunstenaarsparcours Tourinnes-
la-Grosse. Elke weekend in
november 2021

Tilinecourcelles Instagram

Tiline artiste peintre Facebook

https://tilinecourcelles.com

Dé referentie van de medische maandbladen

Tempo Medical bestaat al 35 jaar en is meer dan ooit de referentie als medisch maandmagazine in België, de bron bij uitstek voor wetenschappelijk diepgaande en nauwkeurige informatie met zoveel mogelijk bijdragen van Belgische specialisten en opinion leaders.
De ideale aanvulling op Tempo Medical

Tempo Digest, gedrukt op tabloidformaat gaat in op de congres- en de medische actualiteit. Naast het Wellness katern en op de best-of van Tempo Today.
tempo digitaal
De medische media heruitgevonden

Het eerste digitaal medisch magazine in België; medische actualiteit in interactieve vorm met video-interviews, enquêtes, medische beeldvorming, geluid en natuurlijk ook tekst.
Tempo Today en wekelijkse best-of Tempo Weekend

De dagelijkse medische actualiteit voor Belgische artsen en apothekers. In real time op smartphone, tablet en pc om niets te moeten missen van de actualiteit.
Congressen alsof u er zelf bij was?

Dé site bij uitstek voor de beste momenten van Belgische en internationale medische congressen. U hoeft maar aan te klikken om te kunnen kijken naar exclusieve interviews met sprekers en nieuws over de meest interessante sessies.
Powered by
MEDISQUARE NV

Adres: G. Demeylaan, 57 - 1160 Oudergem
Tel: +32 (0)2 352 07 80
Mail: info@medisquare.be
Btw: BE0889282241
WIE ZIJN WE?

Uitgevers- en communicatiebedrijf sedert 1982
Gespecialiseerd in de medische en farmaceutische sector
chevron-downarrow-up