35 JAAR EXPERTISE IN DE MEDISCHE EN FARMACEUTISCHE SECTOR

De creatieve bubbel by Claire Michault

Claire Michault is schilder, beeldhouwer, beeldend kunstenaar en pleitbezorger van kunst als therapie.

« In mijn werk vertellen mijn hart en mijn ziel een verhaal, een emotie, een gevoel »

Claire Michault is schilder, beeldhouwer, beeldend kunstenaar en pleitbezorger van kunst als therapie. Haar werken combineren kleuren, volumes en materialen en stralen positivisme uit. 

Haar wereld kreeg een andere dimensie door de lockdown, een periode waarin zich een nieuwe techniek als vanzelfsprekend aan haar opdrong: sculptuur op doek. Dankzij deze nieuwe manier om haar talent tot uitdrukking te brengen, toont ze ons een nieuw universum dat onthuld wordt in kleine details en betreden we haar denkbeeldige wereld gemaakt van kleine originele en speelse ensceneringen. 

Naast haar werk als kunstenaar, organiseert Claire Michault workshops kunsttherapie in Limal. De workshops zijn bedoeld om creativiteit op te wekken en om emoties te uiten, of het nu gaat om schilderen, beeldhouwen, collage, enz. 

Een creatieve bubbel zonder grenzen…  


Ontdek de artiest

Claire's creatieve bubbel

Claire Michault

2 rue du Bois Wilmet - 1300 Limal

0497/40.63.43

www.labullecreativedeclaire.com

Dé referentie van de medische maandbladen

Tempo Medical bestaat al 35 jaar en is meer dan ooit de referentie als medisch maandmagazine in België, de bron bij uitstek voor wetenschappelijk diepgaande en nauwkeurige informatie met zoveel mogelijk bijdragen van Belgische specialisten en opinion leaders.
De ideale aanvulling op Tempo Medical

Tempo Digest, gedrukt op tabloidformaat gaat in op de congres- en de medische actualiteit. Naast het Wellness katern en op de best-of van Tempo Today.
tempo digitaal
De medische media heruitgevonden

Het eerste digitaal medisch magazine in België; medische actualiteit in interactieve vorm met video-interviews, enquêtes, medische beeldvorming, geluid en natuurlijk ook tekst.
Tempo Today en wekelijkse best-of Tempo Weekend

De dagelijkse medische actualiteit voor Belgische artsen en apothekers. In real time op smartphone, tablet en pc om niets te moeten missen van de actualiteit.
Congressen alsof u er zelf bij was?

Dé site bij uitstek voor de beste momenten van Belgische en internationale medische congressen. U hoeft maar aan te klikken om te kunnen kijken naar exclusieve interviews met sprekers en nieuws over de meest interessante sessies.
Powered by
MEDISQUARE NV

Adres: G. Demeylaan, 57 - 1160 Oudergem
Tel: +32 (0)2 352 07 80
Mail: info@medisquare.be
Btw: BE0889282241
WIE ZIJN WE?

Uitgevers- en communicatiebedrijf sedert 1982
Gespecialiseerd in de medische en farmaceutische sector
chevron-downarrow-up