35 JAAR EXPERTISE IN DE MEDISCHE EN FARMACEUTISCHE SECTOR

Ode aan de smaak, feest voor het oog by Pierre Burtonboy

Voor Pierre Burtonboy begon de passie voor koken toen hij een kleine jongen was in de familiekeuken met zijn moeder en grootmoeder.
Zijn vader, een arts, dacht dat die belangstelling voor koken wel voorbij zou gaan en staat er op dat Pierre in het algemeen onderwijs blijft. Hij stuurt hem tijdens zijn schoolvakanties wel op stage in de hoop dat de jongen van gedachte zou veranderen. Mooie adressen en gerenommeerde chefs volgen elkaar op: Aloyse Kloos, Jean-Pierre Bruneau, Jean-Pierre Fleuvy, Alain Passard… om er maar een paar te noemen en de passie van Burtonboy werd alleen maar groter.

In 2000 werd hij chef-kok op de Belgische ambassade in Washington en zal daar tien jaar lang gasten culinair verwennen.

Na zijn ervaringen in Brussel, Parijs en de Verenigde Staten trad Pierre Burtonboy toe tot de Mastercooks of Belgium. “Die zijn voor de Belgische gastronomie wat de Oscars zijn voor de film”, zo zegt hij.

Dankzij deze rijke ervaring kan de chef vandaag zijn knowhow aan huis aanbieden. Hij stelt seizoensgebonden gerechten voor, met een voorkeur voor lokale producten. Zijn menukaart komt tot stand in overleg met de gastheer, en dat is het verschil met gelijkaardige cateringinitiatieven. “Alles is mogelijk”, zegt hij, “maar gemiddeld werk ik voor zes tot tien gasten.”

De mastercook zorgt voor een onvergetelijke maaltijd waarbij er evenveel aandacht is voor de kwaliteit, de smaak en het oog. Kortom, voor een onvergetelijk samenzijn met naasten.  Of hoe tafelen een wondermooi feest kan zijn….


Pierre Burtonboy

Tel: +32 494 522 195                

www.burtonboypierre.com

e-mail: burtonboypierre@gmail.com

Dé referentie van de medische maandbladen

Tempo Medical bestaat al 35 jaar en is meer dan ooit de referentie als medisch maandmagazine in België, de bron bij uitstek voor wetenschappelijk diepgaande en nauwkeurige informatie met zoveel mogelijk bijdragen van Belgische specialisten en opinion leaders.
De ideale aanvulling op Tempo Medical

Tempo Digest, gedrukt op tabloidformaat gaat in op de congres- en de medische actualiteit. Naast het Wellness katern en op de best-of van Tempo Today.
tempo digitaal
De medische media heruitgevonden

Het eerste digitaal medisch magazine in België; medische actualiteit in interactieve vorm met video-interviews, enquêtes, medische beeldvorming, geluid en natuurlijk ook tekst.
Tempo Today en wekelijkse best-of Tempo Weekend

De dagelijkse medische actualiteit voor Belgische artsen en apothekers. In real time op smartphone, tablet en pc om niets te moeten missen van de actualiteit.
Congressen alsof u er zelf bij was?

Dé site bij uitstek voor de beste momenten van Belgische en internationale medische congressen. U hoeft maar aan te klikken om te kunnen kijken naar exclusieve interviews met sprekers en nieuws over de meest interessante sessies.
Powered by
MEDISQUARE NV

Adres: G. Demeylaan, 57 - 1160 Oudergem
Tel: +32 (0)2 352 07 80
Mail: info@medisquare.be
Btw: BE0889282241
WIE ZIJN WE?

Uitgevers- en communicatiebedrijf sedert 1982
Gespecialiseerd in de medische en farmaceutische sector
chevron-downarrow-up