In 2000 werd hij chef-kok op de Belgische ambassade in Washington en zal daar tien jaar lang gasten culinair verwennen.
Na zijn ervaringen in Brussel, Parijs en de Verenigde Staten trad Pierre Burtonboy toe tot de Mastercooks of Belgium. “Die zijn voor de Belgische gastronomie wat de Oscars zijn voor de film”, zo zegt hij.
Dankzij deze rijke ervaring kan de chef vandaag zijn knowhow aan huis aanbieden. Hij stelt seizoensgebonden gerechten voor, met een voorkeur voor lokale producten. Zijn menukaart komt tot stand in overleg met de gastheer, en dat is het verschil met gelijkaardige cateringinitiatieven. “Alles is mogelijk”, zegt hij, “maar gemiddeld werk ik voor zes tot tien gasten.”
De mastercook zorgt voor een onvergetelijke maaltijd waarbij er evenveel aandacht is voor de kwaliteit, de smaak en het oog. Kortom, voor een onvergetelijk samenzijn met naasten. Of hoe tafelen een wondermooi feest kan zijn….
Pierre Burtonboy
Tel: +32 494 522 195
www.burtonboypierre.com
e-mail: burtonboypierre@gmail.com